Spanish Catalan English French German Italian Portuguese

27 Volta a peu Sumacàrcer

Deportes
Fecha: Sábado, 17 de Septiembre de 2016 19:00

27 Volta a peu Sumacàrcer


REGLAMENT DE LA 27 VOLTA A PEU A SUMACÀRCER

1.- El Club Esportiu Cama Suma de Sumacàrcer, l'Ajuntament de Sumacàrcer,
mitjançant la regidoria d'Esports i amb la col•laboració d´empreses patrocinadores, organitza la 27 edició de la volta a peu, en la qual podrà participar qualsevol persona, sense distinció de sexe, raça o nacionalitat.

2.- La prova tindrà lloc el dissabte 17 de setembre de 2016 a les 19:30 hores, per un circuit semi-urbà al que haurà de donar-se dos voltes amb una distància 8.000 metres, amb l'eixida i meta en el carrer Esgoletja. Hi haurà avituallament, en el kilometre 4 i línea de meta. L'organització es reserva el dret a fer qualsevol modificació del recorregut.

3.- El cronometratge de la prova es realitzarà amb el sistema de xip. En el supost que qualsevol atleta perga el xip, pagarà 12 € a l'organització.

4.- Les inscripcions seran de 3 €, que es pagaran en la web.
El període d'inscripcions començarà el 5 de agost i finalitzarà el 15 de setembre o al arribar als 400 participants.
Les inscripcions es podran fer a través de la página web www.mychip.es.
No s'admetran inscripcions el dia de la prova.
Els dorsals i els xips es retiraran el mateix dia de la prova, fins mitja hora abans de l'eixida, amb presentació del D.N.I. Només podran participar en la prova aquells corredors que hagen retirat el seu dorsal i no estarà permés participar amb el dorsal assignat a un altre corredor.

5.- Categories:
Les categories la 27 edició de la Volta a peu a Sumacàrcer queden establertes de la següent manera:
JUNIOR: Nascuts en el 1997 - 1998.
SENIOR : Nascuts 1982 - 1996
VETERANS A : Nascuts 1981 - 1972
VETERANS B : Nascuts 1971 - 1962
VETERANS C : Nascuts en 1961 o abans.
Aquestes categories serán masculines i femenines. No hi hauran categories
inferiors.

6.- Premis i trofeus:
- Tres trofeus per categoria (masculí i femení).
- Trofeu al primer classificat local a totes les categories competitives, tant en categoria masculina com femenina.
- Tots aquells participants inscrits rebran una bossa del corredor amb
productes d'empreses col•laboradores y detall conmemoratiu.
- Trofeu al corredor amb més anys.

7.- Les reclamacions hauran de ser realitzades oralment a l'organitzador de la prova, no més tard de 30 minuts després de comunicar‐se oficialment els resultats. Si són desestimades per l'organitzador, es podrá presentar reclamació per escrit. S'estableix un plaç de tres dies hàbils per efectuar les reclamacions escrites que s'estimen oportunes, no acceptant cap reclamació fora d´aquest termini.

8.- L'Organització declina totes les responsabilitats de posibles danys que els corredors puguen ocasionar a terceres persones o a ells mateixos físics o morals durant la prova, com a conseqüència de patiment, lessions, imprudència o negligència, així com la falsificació de dades del participant a la inscripció.No obstant això, els corredors degudament inscrits que participen en la prova estaran coberts per una assegurança d’accidents subscrita a l’efecte.

9.- Tot atleta pel fet de la seua inscripció, coneix i accepta totes les normes del reglament d'aquesta competició i reconeix que es troba en perfectes condicions físiques, no patint cap malaltia que supose risc per a la seua persona o li incapacite per a la seua participació. I es fa responsable dels danys que poguera ocasionar-se per la seua participació.

 

 

Todas las fechas


  • Sábado, 17 de Septiembre de 2016 19:00
Volver