Spanish Catalan English French German Italian Portuguese

Sumacàrcer

Un lloc per a viure.

Sumacàrcer es una población de la Ribera Alta, situado al margen derecho del río Júcar y justo donde las montañas dejan paso a la gran llanura que llega hasta el mar.

Firma convenio colaboraciónSom la VallL’Ajuntament de Sumacàrcer senyalitzarà quatre rutes senderistes amb la col·laboració del Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar de la Diputació de València. El projecte modificarà la senyelètica de l’itinerari amb l’objectiu de promocionar i donar a conèixer els seus principals atractius turístics i posar en valor els recursos turístics de la localitat de la Ribera Alta. L’alcalde de Sumacàrcer, José Mª Peláez, ha destacat sobre aquest tema que “gràcies al conveni signat amb el Patronat Provincial de Turisme podem renovar la senyelètica de la nostra xarxa de senderes locals, homologats i en ple ús des de fa 15 anys. La senyalització s’ha de renovar pel desgast que ha patit pel pas del temps”.
“Pel terme municipal de Sumacàrcer passen quatre senderes locals que van des del riu Xúquer fins a la comarca de La Canal de Navarrés i ofereix unes vistes espectaculars amb varietat de paisatges”, ha afegit l’alcalde de Sumacàrcer. El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, i l’alcalde de Sumacàrcer, José Mª Peláez, van signar recentment un conveni de col·laboració per a la promoció turística de la localitat.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Calendario Eventos

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Levante-EMV - La Ribera

Levante-EMV - La Ribera

Diseño Responsive

Modern Design

La web ha sido rediseñada con un diseño adaptable, visible en móvil, tablet o PC.

Nuestro objetivo

Nuestro objetivo

Dar a conocer Sumacàrcer, con sus lugares, con las noticias más actuales, con las imágenes más impactantes.

Nuestra fuente de contenidos

Nuestra fuente de información

La fuente del contenido de esta web es, tanto propio como de la recopilación del existente en la red, referente a Sumacàrcer.

Volver