apadrina-un-valencia
ipone-284
coro-de-la-generalitat-valenciana-770x419
16832031102120957659693661840287422852226810n
popscorn03
254065logoslide-enero-melomans-licencia-para-cantar-teatro-flumenclaim
dot-alfredo-company-3

L'Ajuntament informa que ja tenim la PROGRAMACIÓ CULTURAL per al 2017. Esperem que la disfruteu moltíssim i no deixeu escapar cap ocasió d'anar al nostre Teatre.

- 23 d'abril: Apadrina un valencià. amb Ferran Gadea

- 20 de maig: Gènesi. 20é aniversari del Grup de Balls Populars de les Folies.

- 11 de juny: El sopar dels idiotes. "Una de les millors versions d'una comèdia que no passa de moda". Joan Carles Martí, Levante EMV. "Un extraordinari muntatge, amb molt bon ritme, estudiades situacions còmiques, impecable gestualitat i una labor actoral brillantíssima". Nel Diago, Cartelera Turia.

- 8 de juliol: Cor de la Generalitat. Una de les millors agrupacions corals del país, visita Sumacàrcer per oferir-nos el seu repertori d’Òpera i Sarsuela.

- 30 d'agost: Assumpció. L'actriu Lola Moltó interpreta Assumpció. Una dóna que no és qui es pensava que era, o no vol ser qui és, o més bé no li agrada en qui s’ha convertit.

- 4 de setembre: Pops Corn. Maduixa Teatre presenta el seu espectacle "Pop 's Corn", un concert musical que comença sent tan sols un joc en participar en una prova de selecció per a un concurs de la ràdio, deriva en una autèntica festa-concert amb una quinzena de cançons i veu en directe . Una senzilla i simpàtica trama on tot el públic es divertirà, cantarà i ballarà amb els protagonistes d'aquest nou grup musical.

- 8 d'octubre: 004. Licencia per a cantar. Melomans presenta 004. Llicència per cantar: la proposta independent de quatre músics valencians que en qüestió de mesos conclouran el Grau Superior de cant repartits entre el Conservatori Superior de Música Mestre Rodrigo i el Musikene de Sant Sebastià. 004. Llicència per cantar, el títol i imatge ja imbueixen l'espectador en un context de paradigmes del cinema i melodies populars, embasta amb perícia temes de Queen fins Lady Gaga, de Los Secretos a Serrat, o des Elvis Presley fins Christina Aguilera, Raphael , David Bisbal o Tequila.

- 26 de novembre: Recital de Sarsuela. A l'Auditori municipàl tinrà lloc este recital per als amants del genero chico.

- 23 de desembre: “DOT”. DOT és un sorprenent espectacle en què dansa, teatre, música i noves tecnologies es combinen per oferir un trencaclosques màgic en el qual tot és possible. El 2015, DOT aconsegueix el premi MAX com a millor espectacle infantil.

 

Tota l'informació a http://www.sumacarcer.es