Spanish Catalan English French German Italian Portuguese

Sumacàrcer

Un lloc per a viure.

Sumacàrcer es una población de la Ribera Alta, situado al margen derecho del río Júcar y justo donde las montañas dejan paso a la gran llanura que llega hasta el mar.

Nits al palau 2016 · AECUS

Una vegada arriba l'estiu, AECUS, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament, vos presentem el que serà el cicle de NITS AL PALAU 2016. Un cicle, on durant 3 dissabtes de juliol, podrem gaudir de la música i en definitiva de la cultura. El primer d'ells serà el 2 de juliol, on escoltarem les veus de MAR BETORET I NAI CUENCA, interpretant cançó melòdica i cançó espanyola i tancarà la nit, MANU RODRIGUEZ, guanyador del concurs, UN BESO Y UNA FLOR de Castella la Manxa i protagonista del musical de NINO BRAVO. El segon dia serà el 9 de juliol, on gaudirem de RAFAEL VARGAS, que dins del cicle "JAZZ A LA FRESCA" ens interpretarà música flamenca i jazz. I com a tancament del cicle, el dia 16 de juliol, rebrem la visita del pianista PABLO MARTINEZ, que després de l'èxit aconseguit en l'edició passà, enguany era precís repetir.
Recordeu que, cadascun dels tres dissabtes, hi haurà SOPAR A LA FRESCA, a la Plaça Major (a les 22h), AECUS, com sempre, montarà una barra per a vendre beguda i picaeta. Les actuacions començaran a les 23'30h. Esperem que disfruteu del cicle i que acudiu, ja que la millor manera de voler la cultura és recoltzant-la. VOS ESPEREM !!!!!!!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Calendario Eventos

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Levante-EMV - La Ribera

Levante-EMV - La Ribera

Diseño Responsive

Modern Design

La web ha sido rediseñada con un diseño adaptable, visible en móvil, tablet o PC.

Nuestro objetivo

Nuestro objetivo

Dar a conocer Sumacàrcer, con sus lugares, con las noticias más actuales, con las imágenes más impactantes.

Nuestra fuente de contenidos

Nuestra fuente de información

La fuente del contenido de esta web es, tanto propio como de la recopilación del existente en la red, referente a Sumacàrcer.

Volver