Spanish Catalan English French German Italian Portuguese

Sumacàrcer

Un lloc per a viure.

Sumacàrcer es una población de la Rib­era Alta, situ­ado al mar­gen dere­cho del río Júcar y justo donde las mon­tañas dejan paso a la gran lla­nura que llega hasta el mar.

Nits al palau 2016 · AECUS

Una veg­ada arriba l’estiu, AECUS, amb la col·laboració de la Regi­do­ria de Cul­tura de l’Ajuntament, vos pre­sen­tem el que serà el cicle de NITS AL PALAU 2016. Un cicle, on durant 3 diss­abtes de juliol, podrem gaudir de la música i en defin­i­tiva de la cul­tura. El primer d’ells serà el 2 de juliol, on escoltarem les veus de MAR BETORET I NAI CUENCA, inter­pre­tant cançó melòdica i cançó espany­ola i tancarà la nit, MANU RODRIGUEZ, guanyador del con­curs, UN BESO Y UNA FLOR de Castella la Manxa i pro­tag­o­nista del musi­cal de NINO BRAVO. El segon dia serà el 9 de juliol, on gaudi­rem de RAFAEL VAR­GAS, que dins del cicle «JAZZ A LA FRESCA» ens inter­pre­tarà música fla­menca i jazz. I com a tan­ca­ment del cicle, el dia 16 de juliol, rebrem la visita del pianista PABLO MAR­TINEZ, que després de l’èxit acon­se­guit en l’edició passà, enguany era precís repe­tir.
Recordeu que, cadas­cun dels tres diss­abtes, hi haurà SOPAR A LA FRESCA, a la Plaça Major (a les 22h), AECUS, com sem­pre, mon­tarà una barra per a ven­dre beguda i picaeta. Les actua­cions començaran a les 2330h. Esperem que dis­fru­teu del cicle i que acudiu, ja que la mil­lor man­era de voler la cul­tura és recoltzant-​la. VOS ESPEREM !!!!!!!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Cal­en­dario Eventos

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Levante-EMV - La Ribera

Levante-EMV - La Ribera

Dis­eño Responsive

Modern Design

La web ha sido redis­eñada con un dis­eño adapt­able, vis­i­ble en móvil, tablet o PC.

Nue­stro objetivo

Nuestro objetivo

Dar a cono­cer Sumacàrcer, con sus lugares, con las noti­cias más actuales, con las imá­genes más impactantes.

Nues­tra fuente de contenidos

Nuestra fuente de información

La fuente del con­tenido de esta web es, tanto pro­pio como de la recopi­lación del exis­tente en la red, ref­er­ente a Sumacàrcer.

Volver