Spanish Catalan English French German Italian Portuguese

Sumacàrcer

Un lloc per a viure.

Sumacàrcer es una población de la Ribera Alta, situado al margen derecho del río Júcar y justo donde las montañas dejan paso a la gran llanura que llega hasta el mar.

premis palmera.guardonats

El dissabte 11 de juny, en la plaça de l'ajuntament, amb una ambientació a l'altura del que esta acte mereix, es va celebrar l'entrega de premis del la I Gala Premis Palmera, instaurada per l'Excm. Ajuntament, amb la finalitat de premiar personatges o associacions que han destacat en alguna de les facetes premiades, portant el nom de Sumacàrcer allí on tenen la seua activitat.

 

En l'apartat d'esports van ser premiats:

  • Jordi Naturil qui va ser campió autonòmic individual de frontó a mà, categoria cadet 2015, campió autonòmic de raspall en parelles juvenil 2016.
  • Nostra gran jugadora de futbol Alba Cerdà Marín. Ella , amb el seu esforç i dedicació ha format part de la Selecció Valenciana Femenina de Futbol sub-18, conseguint el subcambionat d'Espanya.

En l'apartat d'educació va ser premiat:

  • Carlos Pons qui ha sigut seleccionat d'entre quasi 8000 sol·licituds per al programa de Beques de la Fundació Amancio Ortega, que  té l'objectiu de facilitar l'aprenentatge de l'anglès i la immersió en la cultura estrangera a joves d'instituts i col·legis espanyols durant un any acadèmic.

En l'apartat de cultura van ser premiats:

  • La nostra banda, la Unió Musical “El Xúquer” de Sumacàrcer, que va fer història. al aconseguir el primer premi a la secció Tercera en el Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València, és el més antic i porta 129 edicions. És el més prestigiós i important dels que es celebren al món sencer. Més de 2000 bandes i 150.000 músics de tot el món han format part de la seua historia.
  • Miguel Pons Tomàs, a títol pòstum. Amb el pas del temps, la memòria i molts dels records i històries dels nostres pobles van passant a l'oblit i perdent-se per a sempre. Gràcies a persones com ell part d la nostra memòria quedarà per sempre, escrita, i no es perdrà mai. Gràcies per dedicar el teu temps a la nostra memòria com a poble, gràcies per haver-nos fet somriure amb les teues històries, per estimar tant la teua llengua i cuidar-la al màxim, per estimar tant la música.

Va actuar com a presentadora l'actriu Lola Moltó, els premis van ser entregats pels regidors-es d'esports, educació i cultura. Chema Pelàez, el nostre Alcalde, va agrair als guardonats el seu treball pel poble i als aistentes per la seua col·laboració en esta I Gala de Premis Palmera, esperant que la próxima edició compte amb nous personatges mereixedors d'este premi.

gala premis palmera

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Calendario Eventos

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Levante-EMV - La Ribera

Levante-EMV - La Ribera

Diseño Responsive

Modern Design

La web ha sido rediseñada con un diseño adaptable, visible en móvil, tablet o PC.

Nuestro objetivo

Nuestro objetivo

Dar a conocer Sumacàrcer, con sus lugares, con las noticias más actuales, con las imágenes más impactantes.

Nuestra fuente de contenidos

Nuestra fuente de información

La fuente del contenido de esta web es, tanto propio como de la recopilación del existente en la red, referente a Sumacàrcer.

Volver