premis palmera.guardonats

El dissabte 11 de juny, en la plaça de l'ajuntament, amb una ambientació a l'altura del que esta acte mereix, es va celebrar l'entrega de premis del la I Gala Premis Palmera, instaurada per l'Excm. Ajuntament, amb la finalitat de premiar personatges o associacions que han destacat en alguna de les facetes premiades, portant el nom de Sumacàrcer allí on tenen la seua activitat.

 

En l'apartat d'esports van ser premiats:

  • Jordi Naturil qui va ser campió autonòmic individual de frontó a mà, categoria cadet 2015, campió autonòmic de raspall en parelles juvenil 2016.
  • Nostra gran jugadora de futbol Alba Cerdà Marín. Ella , amb el seu esforç i dedicació ha format part de la Selecció Valenciana Femenina de Futbol sub-18, conseguint el subcambionat d'Espanya.

En l'apartat d'educació va ser premiat:

  • Carlos Pons qui ha sigut seleccionat d'entre quasi 8000 sol·licituds per al programa de Beques de la Fundació Amancio Ortega, que  té l'objectiu de facilitar l'aprenentatge de l'anglès i la immersió en la cultura estrangera a joves d'instituts i col·legis espanyols durant un any acadèmic.

En l'apartat de cultura van ser premiats:

  • La nostra banda, la Unió Musical “El Xúquer” de Sumacàrcer, que va fer història. al aconseguir el primer premi a la secció Tercera en el Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València, és el més antic i porta 129 edicions. És el més prestigiós i important dels que es celebren al món sencer. Més de 2000 bandes i 150.000 músics de tot el món han format part de la seua historia.
  • Miguel Pons Tomàs, a títol pòstum. Amb el pas del temps, la memòria i molts dels records i històries dels nostres pobles van passant a l'oblit i perdent-se per a sempre. Gràcies a persones com ell part d la nostra memòria quedarà per sempre, escrita, i no es perdrà mai. Gràcies per dedicar el teu temps a la nostra memòria com a poble, gràcies per haver-nos fet somriure amb les teues històries, per estimar tant la teua llengua i cuidar-la al màxim, per estimar tant la música.

Va actuar com a presentadora l'actriu Lola Moltó, els premis van ser entregats pels regidors-es d'esports, educació i cultura. Chema Pelàez, el nostre Alcalde, va agrair als guardonats el seu treball pel poble i als aistentes per la seua col·laboració en esta I Gala de Premis Palmera, esperant que la próxima edició compte amb nous personatges mereixedors d'este premi.

gala premis palmera