Spanish Catalan English French German Italian Portuguese

Sumacàrcer

Un lloc per a viure.

Sumacàrcer es una población de la Ribera Alta, situado al margen derecho del río Júcar y justo donde las montañas dejan paso a la gran llanura que llega hasta el mar.

premis palmera

L'Ajuntament de Sumacàrcer ha possat en marxa uns premis anomenats "Premis Palmera". Ací vos deixem l'informació publicada al respecte en el Facebook de l'Ajuntament.

"L’Ajuntament de Sumacàrcer, fent-nos ressò de les propostes d’algunes associacions, ha posat en marxa un nou esdeveniment a Sumacàrcer. Es tracta de la primera edició d’uns premis, que hem decidit anomenar Premis Palmera, evocant d’eixa manera a la desapareguda palmera, símbol d’unió que formava part d’eixa imatge tan representativa del nostre poble.

Els Premis Palmera, per tant, no són més que un reconeixement que el poble vol fer a eixes persones que amb el seu treball i dedicació han destacat en determinats àmbits de la cultura, l’esport o qualsevol altra vessant, portant el nom de Sumacàrcer per tot arreu.

Esta primera edició, sense dubte, va a ser la més complicada de realitzar, perquè són molts els que, fent memòria, es mereixen un reconeixement públic. No obstant, esperem poder celebrar moltíssimes més edicions d’aquest premi i poc a poc donar les gràcies a tots els que d’una manera o altra són mereixedors de rebre’l.

Per a enguany, l’Ajuntament de Sumacàrcer ha decidit premiar a 5 persones o col·lectius en les categories de cultura, educació i esports que en els propers dies us anirem comunicant."

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Calendario Eventos

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Levante-EMV - La Ribera

Levante-EMV - La Ribera

Diseño Responsive

Modern Design

La web ha sido rediseñada con un diseño adaptable, visible en móvil, tablet o PC.

Nuestro objetivo

Nuestro objetivo

Dar a conocer Sumacàrcer, con sus lugares, con las noticias más actuales, con las imágenes más impactantes.

Nuestra fuente de contenidos

Nuestra fuente de información

La fuente del contenido de esta web es, tanto propio como de la recopilación del existente en la red, referente a Sumacàrcer.

Volver