premis palmera

L'Ajuntament de Sumacàrcer ha possat en marxa uns premis anomenats "Premis Palmera". Ací vos deixem l'informació publicada al respecte en el Facebook de l'Ajuntament.

"L’Ajuntament de Sumacàrcer, fent-nos ressò de les propostes d’algunes associacions, ha posat en marxa un nou esdeveniment a Sumacàrcer. Es tracta de la primera edició d’uns premis, que hem decidit anomenar Premis Palmera, evocant d’eixa manera a la desapareguda palmera, símbol d’unió que formava part d’eixa imatge tan representativa del nostre poble.

Els Premis Palmera, per tant, no són més que un reconeixement que el poble vol fer a eixes persones que amb el seu treball i dedicació han destacat en determinats àmbits de la cultura, l’esport o qualsevol altra vessant, portant el nom de Sumacàrcer per tot arreu.

Esta primera edició, sense dubte, va a ser la més complicada de realitzar, perquè són molts els que, fent memòria, es mereixen un reconeixement públic. No obstant, esperem poder celebrar moltíssimes més edicions d’aquest premi i poc a poc donar les gràcies a tots els que d’una manera o altra són mereixedors de rebre’l.

Per a enguany, l’Ajuntament de Sumacàrcer ha decidit premiar a 5 persones o col·lectius en les categories de cultura, educació i esports que en els propers dies us anirem comunicant."