Spanish Catalan English French German Italian Portuguese

Sumacàrcer

Un lloc per a viure.

Sumacàrcer es una población de la Rib­era Alta, situ­ado al mar­gen dere­cho del río Júcar y justo donde las mon­tañas dejan paso a la gran lla­nura que llega hasta el mar.

Monument de la Juventud 2016

Si la set­mana pas­sada va estar pre­si­dida per la pre­sentació de les clavarieses i l’exposició del ninot per a votar a l’indultat, esta set­mana cul­mina la festa que tots els anys cele­bren la Filles de Maria i el mon­u­ment de la Joven­tut. A les 20:00 tidrà lloc , des de la plaça Major un pas­sacar­rer acom­pa­ny­ats per la Unió Mis­i­cal El Xúquer de Sumacàrcer, per la banda de música del mon­u­ment i per la colla de dolçain­ers de Sumacàrcer. A con­tin­uació Ofrena de flors a la Mare de Deu.

A les 00:30, organ­itzat per les Filles de María i patroci­nada per l’Ajuntament i les Filles de María, Revetla a la Plaça Major amb l’actuació de l’orquestra «LA PATO».

Ja per al diu­menge a les 12:30 Missa Solemne en honor a la Mare de Déu, a les 20:30 solemne processó amb la imatge de la Purís­sima i a con­tin­uació focs d’artifici i cremà del monument.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Cal­en­dario Eventos

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Levante-EMV - La Ribera

Levante-EMV - La Ribera

Dis­eño Responsive

Modern Design

La web ha sido redis­eñada con un dis­eño adapt­able, vis­i­ble en móvil, tablet o PC.

Nue­stro objetivo

Nuestro objetivo

Dar a cono­cer Sumacàrcer, con sus lugares, con las noti­cias más actuales, con las imá­genes más impactantes.

Nues­tra fuente de contenidos

Nuestra fuente de información

La fuente del con­tenido de esta web es, tanto pro­pio como de la recopi­lación del exis­tente en la red, ref­er­ente a Sumacàrcer.

Volver