Spanish Catalan English French German Italian Portuguese

Sumacàrcer

Un lloc per a viure.

Sumacàrcer es una población de la Ribera Alta, situado al margen derecho del río Júcar y justo donde las montañas dejan paso a la gran llanura que llega hasta el mar.

Programa de Festes 2015

Ja tenim el programa de les festes de Sumacàrcer de la mà del Ajuntament de Sumacàrcer · Regidoria de Cultura i Festes. Podeu vore el programa en esta direcció Llibret de Festes 2015 o descarregar-ho en pdf en l'apartat de > Galería Multimedia > Documentos (el document ocupa 5 Mb aproximàdament).

La veritat és que les tradicionals edicions d'este "llibret", any rere any, ens proporcionen un incalculable valor cultural i històric. Gràcies a ell, sabem molt més de les tradicions i cultura del nostre volgut poble.

No seria gens fàcil realitzar estos documents sense la inestimable aportació dels col·laboradors, que ens oferixen els seus treballs, estudis, experiències i coneixements d'una forma totalment desinteressada. En ell s'inclouen les més variades disciplines: històriques, culturals, geogràfiques, humorístiques, fotogràfiques, il·lustratives, etc,.

Des d'ací, donem les gràcies a tots ells, de veritat MOLTES GRÀCIES!

I ara només ens queda disfrutar d'esta ajustada agenda, començant per la festa de moros i cristians (28,29 i 30 d'agost) .

· BONES FESTES ·

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Calendario Eventos

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Levante-EMV - La Ribera

Levante-EMV - La Ribera

Diseño Responsive

Modern Design

La web ha sido rediseñada con un diseño adaptable, visible en móvil, tablet o PC.

Nuestro objetivo

Nuestro objetivo

Dar a conocer Sumacàrcer, con sus lugares, con las noticias más actuales, con las imágenes más impactantes.

Nuestra fuente de contenidos

Nuestra fuente de información

La fuente del contenido de esta web es, tanto propio como de la recopilación del existente en la red, referente a Sumacàrcer.

Volver