22.07.2015 | 00:16

P.F. Alzira. Vore l'article del Levante-EMV

Comencen amb urgència els treballs de restauració de la cúpula de l'església parroquial de Sumacàrcer per a evitar que, amb l'arribada de les pluges es deteriore més. S'ha instal·lat en el pati parroquial un bastida de díhuit metres d'altura per a accedir a la cúpula, rodejant el campanar, i així facilitar els treballs de restauració. Així mateix, s'aprofitarà la bastimentada per a restaurar la totalitat de la cúpula i així evitar que es desprenga la part que va quedar intacta. Tècnics de la conselleria de Cultura es van desplaçar dies arrere per a veure l'abast dels danys i valorar quina és la millor actuació a realitzar.

Ver traducción

Comienzan con urgencia los trabajos de restauración de la cúpula de la iglesia parroquial de Sumacàrcer para evitar que, con la llegada de las lluvias se deteriore más.

Se ha instalado en el patio parroquial un andamio de dieciocho metros de altura para acceder a la cúpula, rodeando el campanario, y así facilitar los trabajos de restauración. Así mismo, se aprovechará el andamiaje para restaurar la totalidad de la cúpula y así evitar que se desprenda la parte que quedó intacta.

Técnicos de la consellería de Cultura se desplazaron dias atrás para ver el alcance de los daños y valorar cual es la mejor actuación a realizar.

Bastida de díhuit metres d'altura per a accedir a la cúpulaTècnics de la Conselleria de Cultura valorant els danys materials

Fotos: Levante-EMV