El dissabte 27 de juny es va celebrar la 26 edició de la Volta a Peu de Sumacàrcer. El recorregut de 8 quilòmetres a dos voltes a un circuit urbà, exigent i dur en alguns trams unit a la calor regnant, no va evitar que un total de 246 participants recorregueren els carrers de la població esforçant-se a superar les seues pròpies marques.

La victòria absoluta va ser per a JOSE ANTONIO MARIN GAI del Club Mediterrània amb un temps de 27' 18", el segon lloc va ser per al nostre veí DAVID GIL CERDÀ amb un temps de 27' 30" del Club Cama-Suma, el tercer escaló del podi va ser per a JOAQUIN BADENES GARCIA del Club Esportiu "La vespa" de Novetlé amb un temps de 27' 38".

Destacar la carrera de David a qui al Segon lloc de categoria absoluta cal afegir el Primer lloc en la categoria senior. Enhorabona David.

Si vols vore els resultats complets de la prova entra en la pàgina de mychip punxant en este enllaç.

Ver tradución

El sábado 27 de junio se celebró la 26 edición de la Vuelta a Pie de Sumacàrcer. El recorrido de 8 kilómetros a dos vueltas a un circuito urbano, exigente y duro en algunos tramos unido al calor reinante, no evitó que un total de 246 participantes recorrieran las calles de la población esforzándose en superar sus propias marcas.

La victoria absoluta fue para JOSE ANTONIO MARIN GAY del Club Mediterránea con un tiempo de 27' 18", el segundo lugar fue para nuestro vecino DAVID GIL CERDÀ con un tiempo de 27' 30" del Club Cama-Suma, el tercer escalón del podio fue para JOAQUIN BADENES GARCIA del Club Deportivo "La vespa" de Novetlé con un tiempo de 27' 38".

Destacar la carrera de David al que al Segundo puesto de categoría absoluta hay que añadir el Primer puesto en la categoría senior.

Enhorabuena David.

Si quieres ver los resultados completos de la prueba entra en la página de mychip pinchando en este enlace.

26 Volta a peu Sumacàrcer
Foto: Tomàs Rubio Garcia